• (0)
Napiši komentar

Eucerin Fluid za zaštitu od sunca SPF 50+

Fluid za zaštitu od sunca za lice koja kombinuje visoku UV zaštitu i zaštitu ćelija i DNK

Ovaj nemasni fluid koji daje matirajući efekat tenu je idealan za normalnu i kombinovanu kožu.

Eucerin Sun Fluid SPF 30 je unapređeni preparat za zaštitu od sunca za lice napravljen posebno da štiti od oštećenja izazvanih UV zracima. Namenjen je normalnoj i kombinovanoj kožu. Otporan je na vodu.

Ovo je inovativna formulacija koja obezbeđuje zaštitu protiv oštećenja kože izazvanih suncem, kako u površnim tako i u dubljim slojevima kože: 

  • visoko efikasan, fotostabilan sistem UVA/UVB filtera koji sadrži tinosorb S, obezbeđuje pouzdanu zaštitu protiv opekotina od sunca. Usklađen sa smernicama EU i Cosmetics Europe – Udruženje za ličnu negu (raniji naziv Colipa).
  • Gliciretinska kiselina štiti DNK podržavajući sopstvene mehanizme kože za obnovu i zaštitu DNK.
  • Ćelijska zaštita likokalkonom A - snažnim antioksidansom koji ćelije kože štiti od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima.

Izuzetno lagana, nemasna tekstura koja koži daje matirajući efekat i ne ostavlja višak sjaja. Deluje dobro u uslovima tople i vlažne klime.

Klinička ispitivanja

Klinička ispitivanja su dokazala efikasnost i kompatibilnost kože sa Eucerin Fluidom za zaštitu od sunca SPF 50+ – čak i kod pacijenata koji imaju akne i kožom sklonoj aknama.

Sastojci

Uputstva

  • Izbegavati dodir sa očima.
  • Ne koristiti na maloj deci.
  • Izbegavati intenzivno podnevno sunce i prekomerno izlaganje suncu jer čak ni preparati za zaštitu od sunca sa visokim faktorom zaštite od sunca (SPF) ne pružaju 100-% zaštitu.
  • Naneti obilno pre izlaganja suncu i ponovo često nanositi, posebno posle plivanja, brisanja peškirom ili znojenja radi održavanja prvobitne zaštite. Nedovoljno nanesen količina preparat za sunčanje umanjuje učinak zažtite.
  • Izbegavati dodir sa tekstilom i grubim povšinama radi izbegavanja fleka. 
  • Ne ostajati dugo na suncu, čak i tokom upotrebe preparata za zaštitu od sunca.

Žena nanosi fluid za zaštitu od sunca na lice

Za vašu dnevnu rutirn

Žena čisti lice

Za normalnu i kombinovanu kožu:
Čistiti kožu lica sa Eucerin DermoCLEAN Osvežavajućim gelom za čišćenje.

Žena koristi toner

Za kombinovanu, masnu i kožu sklonu aknama:
Tonirati kožu sa Eucerin DermoPURIFYER Tonikom.

Žena koristi dnevnu kremu

Za normalnu i kombinovanu kožu:
Nanositi Eucerin Hyaluron-Filler Koncentrat za hidrataciju kože i ublažavanje bora.

Žena koristi kremu

Za normalnu i kombinovanu kožu:
Nanositi Eucerin AQUAPorin Laganu hidratantnu kremu ili Eucerin Hyaluron-Filler Dnevnu kremu za normalnu i kombinovanu kožu radi ublažavanja bora.

Žena koristi preparat za zaštitu od sunca

Ako se očekuje izlaganje kože suncu, nanositi redovno Eucerin Sun Fluid za lice SPF 50+ nakon nanošenja preparata za negu.

Ako se očekuje izlaganje suncu, posle preparata za negu nanesite Eucerin Fluid za zaštitu od sunca SPF 30.

Pravila upotrebe

Koristite Eucerin Fluid za zaštitu od sunca SPF 50+ ukoliko …

Isprobajte drugi preparat ukoliko ...

Imate kombinovanu ili masnu kožu i tražite preparat za zaštitu od sunca posebno namenjen licu sa visokom zaštitom:

Eucerin Fluid za zaštitu od sunca SPF 50+ je preparat za zaštitu od sunca sa visokom zaštitom za kombinovanu i masnu kožu lica. Pogodna je za osobe koje imaju akne ili kožu sklonu aknama.

Nedavno ste uradili hemijski piling lica:

Kako je Eucerin Fluid za zaštitu od sunca SPF 50+ preparat za zaštitu od sunca sa veoma visokom zaštitom, pogodan je za zaštitu kože lica koja je nedavno bila izložena hemijskom pilingu.

Nedavno ste imali tretman laserom:

Kako je Eucerin Fluid za zaštitu od sunca SPF 50+ preparat za zaštitu od sunca sa veoma visokom zaštitom, pogodan je za zaštitu kože lica koja je nedavno bila tretirana laserom.

Imate normalnu ili suvu kožu lica:

Probajte Eucerin Kremu za zaštitu od sunca SPF 50+ pogodnu za normalnu i suvu kožu.

Imate masnu i aknama sklonu kožu
Imate masnu i aknama sklonu kožu na telu:
Želite preparat za zaštitu od sunca posebno namenjen deci:

Probajte preparat za sunčanje iz linije za decu, kao što su Eucerin Losion za zaštitu od sunca za decu sa mikropigmentima SPF 25 za bebe starije od 6 meseci ili Eucerin Sprej za zaštitu od sunca za decu SPF 50+ ili Eucerin Losion za zaštitu od sunca za decu SPF 50+ za decu stariju od godinu dana.

Želite preparat za zaštitu od sunca za telo:

Probajte Eucerin Sprej za zaštitu od sunca SPF 20, Eucerin Transparentni sprej za zaštitu od sunca SPF 30/50, Eucerin Izazito lagani losion za zaštitu od sunca SPF 30/50.

Često postavljana pitanja

Koji zaštitni faktor (SPF) mi je potreban?

Faktor zaštite od sunca (SPF) produžava za određeni faktor vreme za koje koža izgori na suncur. Na primer, osoba koja izgori posle 30 minuta izlaganja suncu bez upotrebe preparata za zaštitu od sunca neće izgoriti 300 minuta ako koristi preparat za za zaštitu od sunca sa zaštitnim faktorom 30 i u dovoljnoj količini. Međutim, najbolje je izlagati se suncu do 60% ovog vremena i ne zaboraviti da oštećenja kože mogu da budu prisutna pre nego što su opekotine vidljive. Dodatno je poznato da nijedan preparat za zaštitu od sunca nema 100% zaštitu.

Da Ii je Eucerin Fluid za za zaštitu od sunca SPF 50+ pogodna za malu decu?

Eucerin Fluid za za zaštitu od sunca SPF 50+ je posebno namenjen zreloj koži. Za decu stariju od godinu dana, probajte Eucerin Losion za za zaštitu od sunca decu SPF 50+ ili Eucerin Sprej za za zaštitu od sunca za decu SPF 50+. Za bebe starije od 6 meseci, probajte Eucerin Losion za za zaštitu od sunca sa mikropigmentima SPF 25.

Koja je razlika između fluida i kreme za za zaštitu od sunca?

Fluidi su namenjeni kombinovanoj ili masnoj koži jer imaju nemasnu teksturu i ne ostavljaju uljani sjaj. Kreme su posebno namenjene suvoj koži.

Koja je razlika između minerlanih i hemijskih UVA/UVB filtera i koji treba da koristim?

Hemijski filteri upijaju i pretvaraju UV zrake u bezopasnu, neškodljivu toplotu, dok mineralni filteri ostaju na površini kože i odbijaju i raspršuju UV zrake koji dospevaju na površinu kože. Hemijski filteri se uopšteno smatraju bezbdenim, ali se upotreba mineralnih filtera preporučuje u slučaju netolerantnosti na hemijske filtere ili za zaštitu od sunca beba i male dece čija koža je veoma osteljiva.

Koja je razlika između UVA i UVB zraka?

Dugotalasni (ultraljubičasti A) UVA sunčevi zraci prodiru duboko pod kožu i uzrokuju oksidativni stres na koži. Imaju veću ulogu u dogoročnom oštećenju kože od sunca i glavni su uzročnik starenja kože ili raka kože. Dodatno, UVA zraci mogu da prouzrukuju polimorfnu svetlosnu erupciju (PLE), takozvanu alergiju na sunce. Nasuprtom UVA, kratkotalasni (ultraljubičasti B) UVB zraci, prouzrokuju trenutna i vidljiva oštećenja na koži i dovode do onoga što često zovemo opekotine od sunca. Oni prodiru u kožu pliće od UVA zraka ali su glavni uzročnici oštećenja DNK.

Eucerin zaštita od sunca Vrhunska zaštita od sunca za potrebe vaše kože

Linija Eucerin za zaštitu od sunca nudi sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja izazvnih suncem i preparati za sunčanje su prilagođeni svakom tipu kože. Svi preparati sadrže visoko efikasne, fotostabilne UVA i UVB filtere za zaštitu ćelija kože, a mnogi takođe sadrže i DNK zaštitu. Postoje preparati za sunčanje za lice i telo posebno namenjeni različitim tipovima kože (normalna, suva, masna, sklona aknama). Postoje preparati posebno namenjeni bebama, deci i odraslima. Postoje i preparati za sunčanje pogodni za kožu sa indikacijama kao što su alergija na sunce, koža sa aknama ili sklona aknama i atopijski dermatitis. Sve formulacije imaju laganu teksturu, jednostavne su za nanošenje i brzo se upijaju. Upotrebljeni su isključivo izabrani aktivni sastojci čija efikasnot i podnošljivost je klinički dokazana.

Ukupna ocena
  • (0)
0 od 5 poena / 0 komentar
5 Stars
0
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.

Receive the latest content and offers from Eucerin!

Sign up and be the first to know about our exclusive products and ongoing campaigns.