Novo
  • (0)
Napiši komentar

Eucerin Anti-age fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50

Dnevna anti-age zaštita od sunca sa veoma visokim faktorom zaštite za sve tipove kože, uključujući i osetljivu kožu

Štiti kožu lica od opekotina i oštećenja kože izazvanih suncem. Lagana i ugodna tekstura.

Eucerin Anti-age fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50 je dnevna zaštita od sunca za lice sa veoma visokim faktorom, namenjena svim tipovima kože. Kao što štiti od opekotina i oštećenja kože izazvanih suncem, ona  istovremeno vidljivo umanjuje znake fotostarenja. Ova formulacija kombinuje dve savremene tehnologije koje omogućavaju nadmoćnu fotozaštitu od UV oštećenja, kao što su staračke fleke, a istovremeno intenzivno hidriraju kožu kako bi vidljivo smanjile pojavu bora na licu i dekolteu. 

Namenjena koži lica, ova formulacija pruža UVA i UVB zaštita širokog spektra i biološku zaštitu ćelije, kao i anti-age efekat pomoću hijaluronske kiseline. Biološku zaštitu ćelije pruža kombinacija antioksidanata gliciretinske kiseline, koja štiti DNKA u ćelijama kože i  podržava mehanizme obnove nastalih oštećenja, i likokalkona A, kao snažnog antioksidansa koji štiti ćelije kože od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima.

Da bi se smanjila pojava finih linija i bora, i intenzivirala hidratacija kože lica, ova formulacija sadrži dve vrste hijaluronske kiseline – dugog i kratkog lanca - koje efikasno i intenzivno hidriraju kožu lica. 

Visoko efikasni sistem fotostabilnih UVA/UVB filtera je usaglašen sa EU standardima i sa Cosmetics Europe – Udruženjem za ličnu negu (ranije Colipa).

Eucerin Sun Anti-age fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50 ima ugodnu, laganu teksturu, koža ga brzo upija i daje mat efekat.

Klinička i dermatološka ispitivanja

Klinička ispitivanja su potvrdila veoma dobru podnošljivost na osetljivoj koži, čak i kod pacijentkinja sa veoma osetljivom kožom nakon laserskih i piling tretmana. U daljim in vivo studijama efikasnosti, ispitanici su prijavili značajno poboljšanje parametara hidratacije kože.

Glavni rezultati

160 žena je učestvovalo u ispitivanju Eucerin Sun Anti-age fluida za zaštitu lica od sunca SPF 50. Ova studija u kućnim uslovima je dala odlične rezultate: 

  • 97% saglasno da... "preparat daje ugodan osećaj na koži"
  • 96% saglasno da ..."preparat ima ugodnu, laganu teksturu" 
  • 93% saglasno da..."koža brzo upija preparat"
  • 89% saglasno da... "preparat ne ostavlja višak masnoće i lepljiv odećaj nakon primene"

Dalja in vivo ispitivanja efikasnosti su sprovedena na na ženama (starosti 35-65) uz primenu Eucerin Sun Anti-age fluida za zaštitu lica od sunca dva puta dnevno, u uslovima primene na jednoj polovini lica. Nakon četiri nedelje redovne primene, prijavile su da su bore i fine linije na licu i dekolteu vidljivo umanjene.

Sastojci

  • Naneti obilno pre izlaganja suncu i često ponovo nanositi - posebno nakon plivanja, znojenja ili brisanja peškirom, kako bi se očuvala prvobitna zaštita. Smanjenje primenjene količine značajno smanjuje nivo zaštite. 
  • Ne zadržavajte se dugo na suncu, čak i kada koristite preparate za zaštitu od sunca. Preterano izlaganje suncu je ozbiljan zdravastveni rizik.
  • Bebe i malu decu ne izlagati direktnoj sunčevoj svetlosti.

Anti-age zaštita od sunca za lice

Vaša dnevna rutina nege

Čišćenje lica

Nanesite Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajući gel za čišćenje za normalnu i kombinovanu kožu ili  DermatoCLEAN blago mleko za čišćenje za suvu kožu, na lice i isperite.

Tonik za lice

Koristite Eucerin DermatoCLEAN Tonik, za sve tipove kože, da biste pripremili kožu za sledeće korake.

Zaštita lica od sunca

UV zaštita deluje odmah nakon nanošenja Eucerin preparata zaštitu lica od sunca – nije potrebno čekati neko vreme. Sa naučne tačke gledišta možete nanositi zaštitu od sunca pre ili nakon svog redovnog preparata za dnevnu negu. Preparat za zaštitu od sunca će štititi efikasno u oba slučaja. Svi Eucerin preparati za zaštitu lica os sunca se mogu kombinovati sa ostalim Eucerin preparatima za negu lica - i nanositi ispod podloge za šminku.

Preporuke i upozorenja

Koristite ovaj proizvod ako …

Probajte drugi proizvod ako ...

Tražite namensku zaštitu protiv znakova fotostarenja.

Eucerin Anti-Age fluid za zaštitu lica od sunca SPF 30 je preparat sa visokom zaštitom od sunca, dizajniran da zaštiti sve tipove kože od oštećenja izazvanih  suncem i da istovremeno umanji bore na licu i dekolteu. Ova formulacija pruža anti-age efekat.

Nedavno ste se podvrgli hemijskom pilingu ili laserskom tretmanu kože lica.

Eucerin Anti-Age fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50 je preparat za zaštitu od sunca sa veoma visokom zaštitom, veoma dobrom podnošljivosti na vrlo osetljivoj koži koja je nedavno podvrgnuta hemijskom pilingu ili laserskom tretmanu.

Želite da umanjite vidljive linije i bore ali da istovremeno postignete ujednačeniji i blistaviji izgled nakon nanošenja.


Eucerin Hyaluron-Filler CC krema kombinuje hijaluronsku kiselinu kartkog i dugog lanca koja prodire i ispunjava bore od unutra ka spolja, glicin saponin koji stimuliše proizvodnju hijaluronske kiseline u koži i bojene pigmente za korekciju tena.

Imate suvu kožu lica
Imate kožu sklonu aknama i želite efekat trenutnog upijanja i kontrole proizvodnje sebuma.

Eucerin Gel- krem za zaštitu od sunca masne kože lica SPF 30/50+ pruža trenutni i dugotrajni mat efekat usled brzo upijajuće teksture i dejstva na regulaciju proizvodnje sebuma.

Frequently Asked Questions

Koji SPF za zaštitu od sunca mi je potreban?

Osetljivost na sunce se razlikuje od osobe do osobe. SPF, ili faktor zaštite od sunca, ukazuje na dodatnu količinu vremena za koje će koža izgoreti, u poređenju sa situacijom kada se ne bi koristila zaštita od sunca. Tako osoba, koja bi izgorela za 30 minuta bez upotrebe preparata za zaštitu, može biti zaštićena 300 minuta ako koristi zaštitu. Međutim, ovaj SPF zavisi i od toga da li je preparat primenjen u dovoljnoj količini. Preporučuje se ostanak na suncu u trajanju od 60% vremena dozvoljenog primenom SPF, a treba zapamtiti da oštećenja kože nastaju i pre vidljivih opekotina od sunca. Ako se dvoumite u vezi tolerancije sopstvene kože prema suncu, obratite se svom dermatologu za savet.

Zašto u svoju svakodnevnu rutinu treba da uključim preparate za zaštitu od sunca?

Koža lica je mnogo tanja i mnogo osetljivija na UVA/UVB zračenje. Osim toga, ona je mnogo izloženija suncu tokom cele godine u odnosu na kožu ostatka tela. Kako bi se izbeglo oštećenje ćelijske DNK, fotostarenje i hiperpigmentacije, važno je zaštititi kožu lica kad god je izložena suncu.

Da li mogu da nanesem šminku preko preparata za zaštitu od sunca?

Eucerin Anti-Age fluid za zaštitulica od sunca SPF 50 je idealna osnova za šminku. I puder i šminka mogu bezbedno biti naneti bez ugrožavanja zaštite od sunca. Ne zaboravite, međutim da zaštitu od sunca redovno ponovo nanosite tokom dana.

Po čemu se razlikuju Eucerin Anti-Age fluid za zaštitu lica od sunca i Eucerin Hyaluron-Filler CC krema?

Iako oba preparata deluju protiv starenja i smanjuju bore i linije, Eucerin Sun Anti-Age fluid za zaštitu lica od sunca sadrži mnogo viši SPF za zaštitu od oštećenja izazvanih suncem i fotostarenja. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema, sa druge strane sadrži bojene pigmente koji pružaju trenutnu korekciju tena, kao i glicin-saponin koji stimuliše organizam da proizvodi svoju sopstvenu hijaluronsku kiselinu.

Eucerin zaštita od sunca Vrhunska zaštita od sunca za potrebe vaše kože

Linija Eucerin za zaštitu od sunca nudi sveobuhvatnu zaštitu od oštećenja izazvnih suncem i preparati za sunčanje su prilagođeni svakom tipu kože. Svi preparati sadrže visoko efikasne, fotostabilne UVA i UVB filtere za zaštitu ćelija kože, a mnogi takođe sadrže i DNK zaštitu. Postoje preparati za sunčanje za lice i telo posebno namenjeni različitim tipovima kože (normalna, suva, masna, sklona aknama). Postoje preparati posebno namenjeni bebama, deci i odraslima. Postoje i preparati za sunčanje pogodni za kožu sa indikacijama kao što su alergija na sunce, koža sa aknama ili sklona aknama i atopijski dermatitis. Sve formulacije imaju laganu teksturu, jednostavne su za nanošenje i brzo se upijaju. Upotrebljeni su isključivo izabrani aktivni sastojci čija efikasnot i podnošljivost je klinički dokazana.

Ukupna ocena
  • (0)
0 od 5 poena / 0 komentar
5 Stars
0
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.