• (4)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćna krema

Noćna krema za nadoknadu volumena za sve tipove kože

Noćna krema za nadoknadu volumena je pogodna za sve tipove kože. Sadrži magnolol, oligo peptide i hijaluronsku kiselinu za ciljanu borbu sa višestrukim uzročnicima opadajućeg volumena kože.

Noćna krema za sve tipove kože

Tokom vremena koža gubi volumen i čvrstinu: konture lica su slabo definisane i ekspresija lica se menja. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćna krema je specijalno formulisana da popunjava duboke bore, vrati konture licu i pruži efekat zatezanja.

Ova krema kombinuje tri aktivna sastojka koji ciljaju specifične slojeve kože: Magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen*, oligo peptidi jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena* i hijaluronska kiselina koja inenzivno hidrira kožu i popunjava bore. Redovnom upotrebom, Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift Noćna krema pomaže da se nadoknadi izgubljeni volumen i vrate konture licu. Fine linije i duboke bore su vidno smanjene, a kože je primetno nežnija i mekša.

* In vitro studije

Kliničke studije

Kliničke i dermatološke studije su potvrdile efikasnost i podnošljivost primene Eucerin Hyaluron-Lift + Volume-Filler Noćne kreme.

Često postavljana pitanja

Kako da znam da je Hyaluron-Filler + Volume-Lift linija preparata pravi izbor za mene?

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift linija preparata je specijalno formulisana kako bi se popunile bore i vratio izgubljeni volumen licu. S obzirom na to da se naša koža razlikuje kao i mi sami, ona može drugačije stariti s obzirom na našu genetiku i način života. Ovi znakovi starenja se mogu normalno javiti kod osoba izmežu 40 i 50 godina.

Ako vas više brine pojava  prvih finih linija i bora, možda ćete želeti da probate Eucerin Hyaluron-Filler liniju. Ukoliko su gubitak elstičnosti i bore ono što vas najviše brine (što je često slučaj kod žena 50+) naša preporuka je Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity linja preparata.
Za više informacija o stadijumima starenja kože i pomoći oko izbora odgovarajućeg preparata, pročitajte više u članku o koži lica u različitim životnim dobima.

Sa koliko godina treba da počnem da koristim Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift liniju preparata?

Koža lica osoba se razlikuje koliko i same osobe, stoga je odgovor za svaku osobu drugačiji i zavisi od mnogo faktora, kako unutrašnjih (kao što je genetika), tako i spoljašnjih (kao što je količina sunčevih zraka kojoj je koža bila izložena). Uopšteno govoreći, dame u 40-tim se susreću sa gubitkom volumena i pogoduje im upotreba Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift preparata. Ukoliko ste neodlučni, molimo vas da pročitate  naš članak o koži lica u različitim životnim dobima ili se konsultujete sa farmaceutom ili dermatologom.

Zašto mi je potrebna noćna krema?

Koža se obnavlja tokom noći. Kao i hidratantna krema, noćne kreme sadrže sastojke koji podstiču obnavljanje ćelija kože. U Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćnoj kremi aktivni princip je Dekspantenol koji podržava regeneraciju kože tokom noći. Noćna krema ne sadrži SPF. Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift linija sadrži SPF15 i UVA filtere koji ih čine pogodnim za upotrebu tokom dana.

Sastojci

Eucerin noćna krema sa peptidima

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako…

Probajte drugi preparat ako …

Želite da obnovite konture lica tokom noći:

Formula sadrži Magnolol koji povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen*, oligo peptide koji jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena* i hijaluronsku kiselinu koja inenzivno hidrira kožu i popunjava bore.

Žeite da se probudite sa boljom teksturom kože:

Hijaluronska kiselina intenzivno hidrira i popunjava duboke bore.

Tražite noćnu kremu za ubrzanu regeneraciju:

Magnolol i oligo peptidi podstiču obnavljanje i regeneraciju kože. Formula takođe sadrži i dekspantenol koji podstiče obnavljanje ćelija kože tokom noći.

* In vitro studije

Ukoliko tražite noćnu kremu, a problem su vam prvi znaci starenja - fine linije i bore:

Probajte Eucerin Hyaluron-Filler Noćnu kremu koja popunjava čak i duboke bore.

Tražite noćnu kremu za zrelu kožu koja popunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože:
Želite da delujete na gubitak volumena u regiji oko očiju:

Koristite Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Kremu za područje oko očiju SPF 15 koja učvršćuje kožu u delikatnoj regiji oko očiju i koja je oftamološki proverena. Pogodna je za primenu tokom noći da se koristi uz Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Noćnu kremu.

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Vraća volumen i elastičnost konturama lica

Struktura naše kože se menja kao i mi sami: fine linije i bore se pojavljuju i produbljuju tokom vremena. Kako starimo, čvrstina, sjaj, a potom i elastičnost se postepeno smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler porodica uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju ati-age efekte. Svaka od linija ima raličiti primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi se obezbedilo da koža dobije adekvatnu negu u zavisnosti od stadijumu starenja.

Briga mnogih žena starosti od 40 do 50 godina je koža koja gubi volumen i svoje konture.
Vremenom, nivo prirodnih supstanci koje održavaju čvrst i gladak izgled kože se smanjuje.

Klinički testirana linija Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift osmišljena je da cilja posebne slojeve kože gde se dešava gubitak volumena.
Visoko efikasan magnolol povećava veličinu i broj ćelija koje koži daju volumen.* Oligo peptidi jačaju mrežu kolagena i podstiču obnavljanje kolagena*, dok hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju kože i popunjava bore.

* In vitro studije

Ukupna ocena
  • (4)
5 od 5 poena / 4 komentar
5 Zvezdica
4
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Xxx,
Odlicna
Dijana83,

Savrsenstvo

Krema je savrsena. Posle prvog koriscenja se vide rezultati. Koza mi je mekana,nezna kao svila. Lice mi izgleda sveze,koza lepa i negovana i hidrirana. Preporucujem svima Eucerin. ❤
Lejla,

Zadovoljna

Veoma zadovljna kao i sa dnevnom varijantom kreme. Divno hidrira i njeguje kozu. Sve preporuke, za lijepu kozu je kljucna hidratacija.
Maja,

Postovani

Prvi put se susrecem sa ovakvom kremom koja je na dodir izuzetno lagana a tako bogata na kozi a pritom je neopterecuje.Odusevljena

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter