• (1)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin MEN Silver Shave Balsam posle brijanja

Aktivno smiruje i osvežava kožu kako bi se sprečile iritacije od brijanja

Umirujuća formulacija sa protivupalnim likokalkonom A i antibakterijskim jonima srebra za umirenje, osvežava i neguje kožu nakon brijanja.

Eucerin MEN Silver Shave Balsam posle brijanja je zasnovan na najnovijim dostignućima dermatologije kako bi obnovio i intenzivno umirio osetljivi ten nakon brijanja.

Formulisan sa likokalkonom A i jonima srebra, balsam smiruje kožu i pomaže u sprečavanju iritacija izazvanih brijanjem kao što su peckanje od brijača i upale uzrokovane mikro-rezovima.

Formulacija je pogodna i za osetljivu i problematičnu kožu, pa i čak i za one sa atopijskim dermatitisom i kožu sklonu aknama

Posle upotrebe, koža je osvežena, meka je na dodir i izgleda zdravije.

Kliničke studije

Kliničke studije su dokazale efikasnost i podnošljivost na koži, a čak i na onoj sa atopijskim dermatitisom i koži sklonoj aknama.

GLAVNI REZULTATI

  • Crvenilo na koži izazvano brijanjem se značajno smanjilo nakon redovne primene Eucerin MEN Silver Shave Balsama posle brijanja u periodu ispitivanja od tri uzastopna dana.
  • Ispitivanje kompatibilnosti na koži je pokazalo veoma dobru kompatibilnost formulacije Eucerin MEN Silver Shave Balsama posle brijanja.
  • "Vrlo dobra podnošljivost na koži" potvrđeno od strane 100% ispitanika sa atopijskim dermatitisom i kožom sklonom aknama.
  • "Smiruje kožu" potvrđeno od trane 93% ispitanika.

Uputsvo za upotrebu

  • Nakon brijanja, isperite i osušite kožu.
  • Nanesite malu količinu preparata na dlan ruke.
  • Nanesite direktno na obrijanu kožu kako biste je osvežili i smirili taj predeo.

Za dnevnu negu

Pripremite i obrijte kožu u pravcu rasta dlaka upotrebom Eucerin MEN Silver Shave pene ili gela za brijanje. Dobro isperite kožu i osušite je.

Nanesite malu količinu Eucerin MEN Silver Shave Balsama posle brijanja na obrijani predeo, nežno umasiravajući. Sačekajte nekoliko trenutaka da bi protivupalni efekat počeo da deluje.

Nanesite Eucerin MEN Kremu za dubinsku hidrataciju ili Eucerin MEN Anti Age Kremu protiv starenja na vaše lice i vrat, nežno umasiravajući na kožu.

Da biste zaštitili kožu od oštećenja izazvanih UV zracima, nakon toga nanesite Eucerin Kremu za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30/50+ za suvu kožu ili Fluid za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30/50+ za masnu i kombinovanu kožu.

Za dnevnu negu

Korak 1: Obrijte lice

Nanesite Eucerin MEN Silver Shave Penu ili Gel za brijanje na mokru kožu i obrijte brijačem, u pravcu rasta dlake. Isperite kožu i osušite je.

Korak 2: Nega posle brijanja

Nanesite Eucerin MEN Silver Shave Balsam posle brijanja na sveže obrijanu kožu da biste umirili taj predeo. Sačekajte nekoliko trenutaka dok se formulacija ne upije.

Korak 3: Koristite negu

Nastavite sa odabranom dnevnom negom, nanoseći Eucerin MEN Krema za dubinsku hidrataciju ili Eucerin MEN Anti Age Kremu, u skladu sa stanjem svoje kože.

Preporuke i mere opreza

Koristite Eucerin MEN Silver Shave Balsam posle brijanja ako...

Probajte drugi preparat ako...

Vas koža peče ili je iritirana posle brijanja:

Eucerin MEN Silver Shave Balsam posle brijanja je formulisan sa protivupalnim likokalkonom A za umirivanje crvenila i upala često povezanih sa brijanjem.

Imate mikro-posekotine, urasle dlake ili osipe od brijanja:

Eucerin MEN Silver Shave Balsam posle brijanja sadrži antibakterijske jone srebra i polimere za lakše brijanje koji pomažu u sprečavanju uobičajenih iritacija tokom brijanja.

Vašu osetljivu kožu iritira većina preparata posle brijanja:

Eucerin MEN Silver Shave Balsam posle brijanja je klinički ispitan za upotrebu kod najosetljivije kože, uključujući one sa atopijskim dermatitisom i aknama.

Želite da vaša koža izgleda zdravo i osveženo:

Eucerin MEN Silver Shave Balsam posle brijanja ima osvežavajuću formulaciju koja umiruje i daje energiju vašoj koži svaki put kada ga koristite.

Želite proizvod koji aktivno umiruje vašu kožu tokom brijanja:

Eucerin MEN Silver Shave Pena za brijanje sadrži antibakterijske jone srebra i pomaže u sprečavanju iritacije tokom brijanja. Eucerin MEN Silver Shave Gel za brijanje ima nežnu gelastu teksturu koja kožu ostavlja mekom, okrepljenom i manje iritiranom.

Želite negu tela za osetljivu kožu:
Želite dugotrajan dezodorans koji je ispitivan na osetljivoj koži:

Preparat Eucerin Antiperspirant Strong Roll-On klinički dokazano smanjuje znojenje i neprijatne mirise i specijalno je kreiran za osetljivu kožu, čak i nakon brijanja.

Želite šampon za osetljivu kožu glave:

Eucerin DermoCapillaire pH5 Blagi šampon čisti kožu glave bez remećenja njene prirodne ravnoteže. Ako je vaša koža glave suva i iritirana, probajte Eucerin DermoCapillaire Umirujući šampon sa ureom.

Zaštita od sunca: ako očekujete da ćete se dodatno izlagati suncu, nanesite Eucerin Fluid za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30/50+ na lice i Eucerin Transparentni sprej za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30/50+ na telo.

Ukupna ocena
  • (1)
5 od 5 poena / 1 komentar
5 Zvezdica
1
4 Zvezdice
0
3 Zvezdice
0
2 Zvezdice
0
1 Zvezdica
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Hemičar ,
'Sicusni molekuli srebra kao joni'??? Da li možete da mi pojasnite tu strukturu, koji je to oblik srebra?

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter