Novo
 • (16)
Pročitaj komentare Napiši komentar

Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum

Dvostruka efikasnost: anti-age piling i hidratantni serum za sve tipove kože

Zahvaljujući kombinaciji pilinga i seruma poboljšava se tekstura kože, podstiče regeneracija ćelija i popunjavaju čak i duboke bore tokom noći. Koža je glatka i sjajna.

Dvostruka efikasnost: anti-age piling i serum hijalurona

Dermatolozi koriste injekcije hijalurona i pilinge kako bi podmladili kožu koja stari. Inspirisan ovim tretmanima, Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum kombinuje dve moćne formule za višestruke anti-age efekte:

 • Obnovljenje teksture kože i sjaj: Kremasta emulzija sadrži efikasni AHA kompleks (kompleks alfa-hidroksikiselina) i glicin saponine.
  AHA kompleks nežno odstranjuje mrtve ćelije površinskog sloja kože dok glicin saponini stimulišu biosintezu hijaluronske kiseline u dermalnim slojevima gde duboke bore nastaju.
 • Hidratacija i popunjavanje bora: Transparentni gel kombinuje hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u povrsinskim slojevima kože, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca (koja je 40 puta manja) prodire dublje, u epidermalne slojeve kože gde duboke bore nastaju.

Dve formule se kombinuju na koži i čine je glatkom. Ovaj inovativni preparat je formulisan da se koristi tokom noći. Kada se redovno koristi, Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum klinički i dermatološki dokazano podstiče obnavljanje teksture kože, stimuliše regeneraciju ćelija i popunjavajući čak i najdublje bore. Kože je glatka i sjajna.

Kliničke studije

Kliničke i dermatološke studije su potvrdile veoma dobru efikasnost i podnošljivost na koži.

GLAVNI REZULTATI

Pored drugih kliničkih i dermatoloških studija, sprovedena je i studija samoprocene preparata* koja je uključila 150 žena starosti između 35 i 55 godina. One su potvrdile sledeće rezultate nakon četiri nedelje primene preparata: 

 • 96%: poboljšava teksturu kože
 • 95%: koža je sjajnija
 • 93%: koža je vidljivo glatka
 • 93%: koža je više sjajna
 • 91%: preparat ima efekat podizanja i zatezanja opuštene kože
 • 91%: sužava pore
 • 91%: čini kožu čvršćom
 • 91%: vidljivo poboljšava izgled kože

* Beiersdorf AG, PIU, Mart 2018

Često postavljana pitanja

Koja je razlika između Eucerin Hyaluron-Filler Noćnog Intenzivnog seruma i Eucerin Hyaluron-Filler noćne kreme?

Eucerin Hyaluron-Filler Noćna krema je hranjiva krema koja popunjava fine linije i bore. Takođe sadrži i dekspantenol koji stimuliše proces regeneracije kože tokom noći. Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum je formulisan za korišćenje u kombinaciji sa Eucerin Hyaluron-Filler noćnom kremom i pruža dvostruki efekat za glatku i sjajnu kožu. Gel formulacija sadrži hijaluronsku kiselinu kratkog  dugog lanca* dok emulzija sadrži glicin saponine i efikasni AHA kompleks (kompleks alfa-hidroksikiselina) koji ima ulogu da nežno odstranjuje mrtve ćelije površinskog sloja kože. Mnoge AHA su poznate i pod nazivom voćne kiseline.
Gel i emulzija u kombinaciji podstiču obnavljanje ćelija kože i poboljšavaju testuru kože. Istovremeno popunjavaju čak i najdublje bore. Prvo nanesite Hyaluron-Filler Noćni Intenzivni serum, a nakon njega nanesite Eucerin Hyaluron-Filler Noćnu kremu.

* Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju i popunjava fine linije i površinske bore, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca (koja je manja 40 puta od hijaluronske kiseline dugog lanca u formulaciji) prodire u dublje epidermalne slojeve gde duboke bore nastaju.

Koja je razlika između Eucerin Hyaluron-Filler Noćnog intenzivnog seruma i Eucerin Hyaluron-Filler koncentrata?

Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat je intenzivni serum protiv bora formulisan za svakodnevno korišćenje u kombinaciji s Hyaluron-filler dnevnom i noćnom kremom. Poboljšava efekat hidratacije i popunjavanja bora drugih preparata iz Hyaluron-Filler linije.
Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum je posebno formulisan za korišćenje tokom noći u kombinaciji sa Eucerin Hyaluron-Filler Noćnom kremom. Kao i koncentrat, Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum sadrži koncentrat hijaluronske kiseline koja stimuliše hidratizaciju kože. Takođe sadrži AHA kompleks (kompleks alfa-hidroksi kiselina) koji ima ulogu da nežno odstranjuje mrtve ćelije površinskog sloja kože.

Zašto se preporučuje korišćenje Eucerin Hyaluron-Filler Noćnog intenzivnog seruma uveče?

Preporučujemo korišćenje preparata uveče iz dva razloga:

 1. Piling može da poveća osetljivost kože na sunce kao i rizik za nastanak oštećenje kože od sunca, posebno opekotina od sunca.
 2. Alfa-hidroksi kiseline koje čine AHA kompleks u Eucerin Hyaluron-Filler Noćnom intenzivnom serumu su foto-reaktivne, a to znači da im se sastav može promeniti u kontaktu sa sunčevim zracima što smanjuje njihovu efikasnost.

Takođe, savetujemo korišćenje dnevne kreme sa visokim stepenom zaštite od sunca svakog jutra nakon korišćenja pilinga, kao i nedelju dana nakon prestanka korišćenja jer vaša koža može postati osetljivija na sunce. Probajte Eucerin Hyaluron-Filler Dnevnu kremu SPF 30 ili u slučaju intenzivnog izlaganja suncu, probajte jedan od preparata za lice sa SPF50 iz naše linije za zaštitu od sunca.

Koliko preparata treba da koristim?

Dva pritiska na pumpicu trebalo bi da bude dovoljno za celo lice, vrat i dekolte, ali možete koristiti i više ili manje preparata ako smatrate da vam je potrebno.

Da li je potrebno da koristim preparat za zaštitu od sunca nakon korišćenja Eucerin Noćnog intenzivnog seruma?

Da. Mrtve ćelije površinskog sloja kože se postepeno odstranjuju što povećava osetljivost kože na sunce kao i rizik za nastanak oštećenja kože od sunca, posebno opekotina od sunca.  Važno je da zaštitite kožu od sunca, čak i tokom oblačnih dana. Koristite preparate sa SPF 30 kao što je Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF30 svako jutro nakon korišćenja pilinga i još nedelju dana nakon prestanka primene preparata. Savetujemo da uvek koristite dnevnu negu sa zaštitnim faktorom jer je fotostarenje glavni uzročnik prevremenog starenja kože.

Zašto su dve formulacije smeštene u dve različite komore preparata?

Čuvanjem formulacija u različitim komorama preparata obezbeđuje se svežina i stabilnost komponenti, kao i njihova efikasnost. Kada pritisnete vrh pumpice, emulzija i gel se pomešaju u teksturu koja je istovremeno kremasta i osvežavajuća i koja ima brojne pozitivne efekte za vašu kožu.

Da li je Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum pogodan za moju kožu sklonu aknama?

Da. Ovaj proizvod ima vrlo laganu, gelastu teksturu. Klinički i dermatološki je potvrđeno da je nekomedogen (što znači da neće uzrokovati ili pojačati akne).

Da li ovaj preparat može da se koristi redovno?

Da, Eucerin Noćni intenzivni serum može da se koristi svako veče.

Sastojci

Uputstva

 • Nanesite uveče na dobro očišćeno lice, vrat i dekolte
 • Pritisnite vrh pumpice na sredini kako bi izašla optimalna količina preparata
 • Pomešajte obe formulacije na dlanu
 • Izbegavajte direktan kontatk s očima
 • Preparat može da poveća osetljivost kože na sunce i zbog toga je preporuka da koristite dnevnu negu sa minimalnom zaštitom SPF30 svaki dan nakon korišćenja preparata, kao i nedelju dana nakon prestanka primemene preparata
 • Za najbolje rezultate, koristite preparat u kombinaciji sa drugim proizvodima iz Hyaluron-Filler linije.

Kako se koristi serum
Pritisnite vrh pumpice na sredini kako bi izašla optimalna količina obe formulacije

Za Vašu svakodnevnu rutinu

Koristite Eucerin mleko ili gel za čišćenje

Očistite lice sa Eucerin DermatoCLEAN Mlekom za čišćenje lica (ukoliko imate suvu kožu) ili Eucerin DermatoCLEAN Matirajućim gelom za čišćenje lica (ukoliko imate normalnu i mešovitu kožu).

Koristite Eucerin Tonik

Tonirajte kožu pomoću Eucerin DermatoCLEAN Osvežavajućeg tonika da bi se pripremila za negu koja sledi.

Nanesite Noćni intenzivni serum

Ujutro: Nanesite Eucerin Hyaluron-filler Koncentrat, potom odgovarajuću Eucerin Hyaluron-Filler Dnevnu kremu i Eucerin Hyaluron-Filler Kremu za područje oko očiju SPF15.

Uveče: Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler Noćni Intenzivni serum i Eucerin Hyaluron-Filler Kremu za područje oko očiju SPF15. Ukoliko želite uveče da nanesete i Eucerin Hyaluron-Filler Koncentrat učinite to nakon Eucerin Hyaluron-Filler Noćnog Intenzivnog seruma i pre Eucerin Hyaluron-Filler Noćne kreme.

Koristite Eucerin zaštitu od sunca ujutro

Savetujemo korišćenje SPF 30 ili veći stepen zaštite ujutro nakon primene preparata i najmanje nedelju dana nakon prestanka korišćenja preparata. Probajte Eucerin Hyaluron-Filler Dnevnu kremu SPF30 koja je pogodna za sve tipove kože ili Eucerin Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF 50. Ova dodatna zaštita se nanosi nakon proizvoda za dnevnu negu, a pre nanošenja Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme.

Preporuke i mere opreza

Koristite ovaj preparat ako…

Probajte drugi preparat ako…

Tražite anti-age serum koji poboljšava teksturu kože i ublažava fine linije i bore:

Deo s kremastom emulzijom Eucerin Hyaluron-Filler Noćnog Intenzivnog seruma sadrži glicin saponine i AHA kompleks (kompleks alfa-hidroksi kiselina) koji ima ulogu da nežno odstranjuje mrtve ćelije površinskog sloja kože. Mnoge AHA su poznate i pod nazivom voćne kiseline. Druga komponenta je gelaste strukture i sadrži hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca. Kombinacija gela i emulzije stimuliše obnavljanje ćelija kože  i istovremeno popunjava i najdublje bore.

Tražite anti-age serum za poboljšanje hidratacije kože i ublažavanje finih linija i bora:

Preparat sadrži koncetrat hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca i glicin saponine. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju kože i popunjava fine linije i bore, dok hijaluronska kiselina kratkog lanca (koja je 40 puta manja od hijaluronske kiseline dugog lanca u formulaciji) prodire u dublje epidermalne slojeve kože gde nastaju duboke bore.

Tražite preparat koji možete da koristite uveče:

Eucerin Hyaluron-Filler Noćni Intenzivni serum je namenjen za upotrebu uveče. Može da se nanese pre Eucerin Hyaluron-Filler Noćne kreme kako bi stimulisao regeneraciju ćelija kože i poboljšao njenu teksturu  istovremeno popunjavajući i najdublje bore.

Tražite anit-age serum koji možete da koristite i ujutro i uveče za ublažavanje finih linija i bora:

Eucerin Hyaluron-Filler Koncentrat sadrži hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca i glicin saponine za popunjavanje svih tipova bora.

Tražite noćnu kremu za ublažavanje linija i bora:

Probajte Eucerin Hyaluron-Filler Noćnu kremu koja popunjava čak i najdublje bore i sadrži dekspantenol koji podstiče regeneraciju kože preko noći.

Eucerin Hyaluron-Filler Anti-age nega za kožu sa efektom popunjavanjem bora

Struktura naše kože se menja kao i mi sami: fine linije i bore se pojavljuju i produbljuju tokom vremena. Kako starimo, čvrstina, sjaj, a potom i elastičnost se postepeno smanjuju.

Eucerin Hyaluron-Filler porodica uključuje tri inovativne linije koje klinički i dermatološki dokazano pružaju ati-age efekte. Svaka od linija ima raličiti primarni fokus (bore, gubitak volumena i gubitak elastičnosti) kako bi se obezbedilo da koža dobije adekvatnu negu u zavisnosti od stadijumu starenja. .

Eucerin Hyaluron-Filler je specijalno formulirana da deluje na prve znake starenja kao što su fine linije i bore. Njena jedinstvena kombinacija hijaluronske kisleine kratkog i dugog lanca i glicin saponina ciljano popunjava cak i najdublje bore za podmlađeni izgled. Hijaluronska kiselina dugog lanca poboljšava hidrataciju u spoljnim slojevima kože dok hijaluronska kiselina kratkog lanca, koja je 40 puta manja*, prodire u dublje epidermalne slojeve gde popunjava duboke bore. Glicin saponini stimulišu sintezu hijaluronske kiseline u ćelijama kože gde se najdublje bore formiraju.

Linija obuhvata dnevne kreme (SPF 15 i SPF 30), CC kreme, noćnu kremu i kremu za regiju oko očiju. Takođe, za dodatne rezultate, tu je i Noćni intenzivni seum kao i serum sa 10% čistog i sveže aktiviranog Vitamina C.

* U poređenju sa hijaluronskom kiselinom dugog lanca koja je korišćena u formulaciji

Overall Rating
 • (16)
4,7 od 5 poena / 16 komentar
5 Stars
13
4 Stars
2
3 Stars
0
2 Stars
1
1 Star
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Milica,

Koža pamti

Ovaj preparat koristim 5 nedelje svake večeri i mogu reći da sam zadovoljna dosadašnjim rezultatima. Koža lica i vrata je ,,uglačanija,, , bore su se vizuelno smanjile i nemam potrebe da koristim piling. Fleke od akni na bradi su se drastično smanjile. Bolji je od seruma koji je namenjen masnoj koži koji sam koristila iz Eucerinove linije za kozu sklonu aknama. Nastaviću da koristim i dalje ovaj preparat i preporucujem ga osobama koje imaju problema sa kombinovanom kozom i bubuljicama.
Mira,

Predeo oko očiju

Da li se ovaj serum može koristiti i za predeo oko očiju?
Eucerin

Poštovana,

Ovaj preparat nije namenjen za predeo oko očiju. Naša preporuka za ovu regiju je Hyaluron-Filler Krema za područje oko očiju.

Vaš Eucerin

Љубов,
Колико кошта?
Eucerin

Poštovana,

Cenu preparata formira apoteka, tako da u zavisnosti od apoteke ona može varirati.
Okvirna cena preparata je oko 4.100 dinara.

Vaš Eucerin

Sladjana,
Zasto na sajtu ne stavite i cenu uz proizvod?
Eucerin

Poštovana,

Cenu preparata formira apoteka te se može razikovati.

Mi nemamo na našem sajtu mogučnost online prodaje i iz tog razloga ne komuniciramo cene.

Vaš Eucerin

Branka,

Godine

Zenama sa koliko godina je namenjen ovaj proizvod?
Eucerin

Poštovana

Za ovu kremu nema striktnog ograničenja. Sve zavisi od stanja vašeg tena.

Ukoliko imate bore i želite da ih ublažite, kao i da sprečite nastanak novih, možete da krenete sa njegovom upotrebom.

Vaš Eucerin

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

  

Eucerin-newsletter