• (2)

Eucerin EVEN BRIGHTER dnevna krema

Zaština dnevna krema sa SPF 30 koja smanjuje pigmentaciju

Ova hidratantna krema sa SPF 30 efikasno smanjuje pojavu hiperpigmentacija za blistaviji i ujednačeniji ten.

Klinički i dermatološki je dokazano da Eucerin EVEN BRIGHTER dnevna krema smanjuje tamne fleke i neujednačen ton kože nastao usled hiperpigmentacijskih poremećaja. Sadrži B-Rezorcinol za smanjenje produkcije melanina i pojave hiperpigmentacija, gliciretinsku kiselinu za stimulaciju regenerativnih procesa u vašoj koži. A sa visokim SPF 30 i UVA zaštitom, efikasno sprečava dalje oštećenje od sunčevih zraka i pigmentaciju. Vaša koža će dobiti vidno blistaviji i ujednačeniji ton za samo četiri nedelje, i nastaviće da se poboljšava s vremenom i kontinuiranom upotrebom.

Kliničke studije

Sproveli smo studije sa kontrolisanom upotrebom Eucerin EVEN BRIGHTER kliničke linije kod osoba sa hiperpigmentacijama.

Eucerin EVEN BRIGHTER linija vidno smanjuje tamne fleke tokom 12 nedelja upotrebe.
Eucerin EVEN BRIGHTER linija vidno smanjuje tamne fleke tokom 12 nedelja upotrebe.
Pre Nakon 12 nedelja

GLAVNI REZULTATI

  • Povećava blistavost kože.
  • Smanjuje tamne fleke i hiperpigmentacije. 
  • Ispitanici su takođe rekli da preparati "daju blistav, zdrav, mladalački izgled", "čine kožu nežnom i glatkom" i "ne maste kožu".

Sastojci

Uputstva za upotrebu

  • Pogodno za normalnu i suvu kožu. 
  • Nanesite malu količinu na lice, vrat i dekolte (grudi). 
  • Umasirajte nežno u kožu izbegavajući da dođe u kontakt sa očima.

Žena koja koristi kremu
Nanesite malu količinu kreme i nežno je umasirajte u svoju kožu.

Za vašu dnevnu rutinu

Žena koja koristi tonik

Zatim, nanesite Eucerin DermatoCLEAN tonik za čišćenje kako biste pripremili kožu za  preparat za negu.

Žena koja koristi kremu

Nanesite Eucerin EVEN BRIGHTER Dnevnu kremu na lice, vrat i dekolte nežno masirajući kremu na koži, a izbegavajući delikatan predeo oko očiju.

Za najbolje rezultate, prvo nanesite preparat Eucerin EVEN BRIGHTER Korektor protiv hiperpigmentacija, a Eucerin EVEN BRIGHTER noćnu kremu koristite uveče.

Ako očekujete da ćete se izlagati suncu, nanesite Eucerin kremu za sunčanje SPF 50+ kako biste se zaštitili od daljih oštećenja izazvanih delovanjem sunca nakon nanošenja dnevne kreme.

Preporuke i mere opreza

Koristite Eucerin EVEN BRIGHTER dnevnu kremu ako...

Probajte drugi preparat ako...

Želite da smanjite hiperpigmentacije:

Eucerin EVEN BRIGHTER linija deluje na tamne fleke, staračke pege, melazmu, pegice, postupalni stres i ožiljke od akni kako biste dobili blistaviji i ujednačeniji ton kože.

Imate zdravu kožu:

To znači da nemate stanje kože kao što je atopijski dermatitis ili psorijaza, ili ispucalu, iritiranu ili povređenu kožu.

Imate ispucalu, iritiranu ili povređenu kožu.

Sačekajte da se vaša koža zaleči pre upotrebe bilo kog Eucerin EVEN BRIGHTER preparata.

Alergični ste na B-Rezorcinol (butil resorcinol):

Ovo je aktivni sastojak Eucerin EVEN BRIGHTER linije.

Tražite trenutnu korekciju tena:

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema pruža najbolju negu protiv bora uz istovremenu korekciju tena. Jedinstvena formula ispunjava bore dok pigmenti u boji ujednačavaju ten. Može se koristiti nakon ili umesto dnevne kreme i pogodna je za sve tipove kože.

Često postavljana pitanja

Šta će se desiti ako ne koristim Eucerin EVEN BRIGHTER dnevnu kremu sa ostalim preparatima iz Eucerin EVEN BRIGHTER linije?

Vremenom bi i dalje trebalo da primetite smanjenje svojih tamnih fleka. Ali za brže i dugotrajnije rezultate, preporučujemo da koristite ovaj preparat sa preparatom Eucerin EVEN BRIGHTER noćnom kremom ako imate velika područja kože pod hiperpigmentacijom, ili Eucerin EVEN BRIGHTER korektor protiv hiperpigmentacije i Eucerin EVEN BRIGHTER noćnu kremu ako su vam pogođene manje područja kože.

Kakva je Eucerin EVEN BRIGHTER linija preparata u poređenju sa dermatološkim tretmanima za smanjenje hiperpigmentacija?

Laserski tretmani i hemijski pilinzi će verovatno dati trenutne rezultate, ali mogu za posledicu da imaju ozbiljne iritacije kože ili čak postupalnu hiperpigmentacije. Saznajte više o ovim tretmanima za smanjenje hiperpigmentacija.

Ako prestanem da koristim Eucerin EVEN BRIGHTER liniju, da li postoji rizik da se moja hiperpigmentacija vrati?

Da, zato što preparati smanjuju produkciju melanina koji uzrokuje nastanak hiperpigmentacija. Ako prestanete da koristite Eucerin EVEN BRIGHTER liniju, proizvodnja melanina može ponovo da poraste, a tamne fleke da se vrate. Za dugotrajne rezultate, preporučujemo redovnu upotrebu.

Ukupna ocena
  • (2)
5 od 5 poena / 2 komentar
5 Stars
2
4 Stars
0
3 Stars
0
2 Stars
0
1 Star
0
Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.
Nina,
Na promociji Eucerinovih proizvoda u jednoj apoteci dobila sam uzorak ove kreme . To je bio moj prvi kontakt sa ovom kremom i od tada je postala moja omiljena krema. :-)
Iva,
Kupila sam ovu kremu na nagovor dermatologa koja mi je me rekla da bi ta krema bila savršena za moju kožu lica...imala sam malo fleke od sunca koje se u letnjem periodu više istaknu...koristim ovu kremu punih 6 meseci i aposolutno nikakvih promena nisam primetila..lice i koža mi je potupno ista kao i kada sam je mazala za kremom iz DM-a---ali ta krema košta 2100 dinara i traje 6 meseci onda se isplati pa delovala ona ili ne...možda sam ja toliko ručna da meni treba puno vremena da počne delovati. u pitanju je lice osobe 42 godine ,pozdrav

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter kako biste prvi saznali Eucerin novosti.

Eucerin-newsletter