EUCERIN Advent Calendar 2019

Isčekivanje praznika može se činiti da traje večno

Iščekivanje praznika može da bude naporno i zato je Eucerin isplanirao nešto zaista posebno za ovu godinu – Eucerin Novogodišnji kalendar! Prijavite se sada za besplatni email podsetnik i saznajte prvi kada naše odbrojavanje u vidu kalendara krece! Spremimo se zajedno za predstojeće praznike!

Puno pozdrava,
Vaš Eucerin tim

Do početka kalendara
00 Dana
00 Sati
00 Minuta
00 Sekunde
Prijavite se sada

Upišite svoje informacije ispod kako biste imali priliku da osvojite poklon. Tri najbolja odgovora svakoga dana dobiće poklon. Dobitnici će biti kontaktirani putem mail-a.

Molimo Vas odaberite pol.
Molimo Vas odaberite pol.
Molimo Vas unesite ime.
Molimo Vas unesite prezime.
Morate imati najmanje 18 godina da biste učestvovali
Molimo Vas da unesete ulicu stanovanja
Molimo Vas unesite broj ulice.
Molimo Vas unesite poštanski kod.
Molimo Vas unestie grad.

Napište nam zašto ste baš Vi prava osoba koja treba da osvoji Eucerin poklon danas.

Greška. Molimo Vas da unesete odgovor na pitanje.

Učestvovanje više puta na dan ne povećava vaše šanse da osvojite poklon. Molimo Vas da pročitate Pravila učestvovanja i politiku privatnosti.

Molimo vas da prihvatite politiku privatnosti.
Molimo Vas da prihvatite pravila učestvovanja.

*Neophodna polja ne mogu da ostanu nepopunjena.

Nazad

Hvala što učestvujete!

Srećno!
Pobednici će biti obavešteni putem email-a narednih dana.

OPŠTA PRAVILA KONKURSA

 1. ORGANIZATOR KONKURSA

Beiersdorf d.o.o. Beograd, Omladinskih brigada 88a, 11070 Novi Beograd (u daljem tekstu: Organizator).

 

 1. NAZIV, VREME TRAJANJA I SVRHA KONKURSA

Nagradni konkurs se organizuje pod nazivom ,,Eucerin Novogodišnji kalendar 2019’’ (u daljem tekstu: Konkurs) preko veb stranice Organizatora, u svrhu promocije Organizatora, brenda Eucerin.

Konkurs se organizuje u periodu od 01.12.2019. do 24.12.2019. godine zaključno sa 23:59:59 sati.

 

 1. PRAVO I USLOVI UČESTVOVANJA U KONKURSU

Pravo učestvovanja u konkursu imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, koja se             u periodu trajanja Konkursa prijave za učestvovanje upisivanjem ličnih podataka na prijavnom formularu osim zaposlenih od strane Organizatora, članova njihovih užih porodica kao i osoba koje su na bilo koji način učestvovale u pripremi ili realizaciji ovog Konkursa.

U periodu trajanja Konkursa, svi zainteresovani za učestvovanje mogu popuniti formular na www.eucerin.rs odgovarajući na pitanje i unoseći tražene lične podatke čime postaju učesnici Konkursa.

 

 1. NAČIN UTVRĐIVANJA ODNOSNO DODELE NAGRADE

Odabir dobitnika obaviće se tako što će iz baze podataka koja je oformljena na osnovu pristiglih internet prijava, stručni žiri Organizatora na dnevnom nivou birati tri najkreativnija odgovora na postavljeno pitanje.  Dobitnici će dobiti nagradu koja je predviđena za taj dan i obaveštenje će dobiti putem email-a. Moguće je dnevno postaviti samo jedan odgovor.

 

 1. FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Svakog dana tokom trajanja Konkursa, žiri će odabrati po tri najkreativnija odgovora na postavljeno pitanje koji će dobiti dnevnu nagradu. Dnevni nagradama smatraju se:

 • Eucerin AtiopiControl Krema za ruke, 75ml (3 komada)
 • Eucerin pH5 Ulje za tuširanje, 400ml (3 komada)
 • Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna I Noćna krema lux mini 20ml (3 komada)
 • Eucerin Anti-Pigment Dnevna krema SPF 30 za sve tipove kože, 50ml (3 komada)
 • Eucerin UreaRepair Plus Krema za stopala sa 10% uree, 100ml (3 komada)
 • Eucerin Hyaluron-Filler CC krema tamna SPF15, 50ml (3 komada)
 • Eucerin Hyaluron- Filler Serum sa vitaminom C, 3x8ml (3 komada)
 • Eucerin Anti-Pigment Dvofazni serum, 2x15ml (3 komada)
 • Eucerin DermoPure Regenerativni tretman, 40ml (3 komada)
 • Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Dnevna I Noćna krema lux mini 20ml (3 komada)
 • Eucerin Anti-Pigment Noćna krema, 50ml (3 komada)
 • Eucerin AtopiControl Balsam 250ml (3 komada)
 • Eucerin Hyaluron-Filler CC krema svetla SPF15, 50ml (3 komada)
 • Eucerin Hyaluron-Filler Noćni intenzivni serum 2x15ml (3 komada)
 • Eucerin UreaRepair Plus Losion sa 10% uree, 250 ml (3 komada)
 • Eucerin pH5 Lagani losion, 400ml (3 komada)
 • Eucerin Hyaluron-Filler + Volume lift Dnevna I Noćna krema lux mini 20ml (3 komada)
 • Eucerin Aquaphor regenerativna mast, 45ml (3 komada)
 • Eucerin AtopiControl Ulje za kupanje, 400ml (3 komada)
 • Eucerin DermoPure Gel za čišćenje kože, 400ml (3 komada)
 • Eucerin Hyaluron-Filler Koncentrat 6x5ml (3 komada)
 • Eucerin AtopiControl Sprej protiv svraba, 50ml (3 komada)
 • Eucerin pH5 Soft Shower, 400ml (3 komada)
 • Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna krema SPF30, 50ml (3 komada)

 

 

Nagrada se ne može zameniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu, niti dobitnici mogu zahtevati nagrade u većim količinama, odnosno, vrednosti. Osvojenu nagradu nije moguće preneti na drugu osobu.

 

 1. KAKO PREUZETI NAGRADU

Nagrada će dobitnicima biti poslata poštom u periodu od trideset dana od datuma prijema email-a.

 

 1. NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo učestvovanja u konkursu, te samim tim ni pravo na nagradu. Organizator ne može biti odgovoran ukoliko nagradni poklon nije moguće dostaviti dobitniku iz razloga koji su van njegovog uticaja, posebno u slučaju pogrešno prijavljenih ličnih podataka.

 

 

 1. UČESNICI, SAGLASNOST SA PRAVILIMA

Prijavljivanjem za učešće u konkursu svi korisnici prihvataju ova Pravila.

Organizator zadržava pravo da iz daljeg učestvovanja u Konkursu diskvalifikuje svakog učesnika za kojeg, po njegovoj slobodnoj proceni, bude smatrao da narušava položaj drugih učesnika, njihovu ravnopravnost, ugled Konkursa ili Organizatora. Svi predlozi koji budu narušavali pravila Konkursa ili budu uvredljivog sadržaja biće obrisani i neće se uzimati u razmatranje prilikom dodele poklona.

Priređivač zadržava pravo da ne uzme u razmatranje tekstove koji ne odgovaraju temi ili koji na bilo koji način krše ova Pravila ili zakone Republike Srbije. Ukoliko dođe do kršenja prava intelektualnog vlasništva ili nekog srodnog prava, isključivu odgovornost za kršenje snosi Učesnik.

 

 1. LIČNI PODACI

Učestvovanjem u Konkursu učesnici daju saglasnost organizatoru da njihove lične podatke može     prikupljati i obrađivati u marketinške svrhe, npr. za slanje biltena, uzoraka proizvoda, kao poziv za učestvovanje na konkursima ili nagradnoj igri, sve putem elektronske pošte ili obične pošte ili putem nekog drugog kanala komunikacije na koji je dat pristanak. Podaci mogu biti upotrebljeni za stvaranje i održavanje profila korisnika i da bi se dobijala obaveštenja o reklamama i promocijama. Takođe podatke koji su pruženi mogu se koristiti za analizu i poboljšanje efikasnosti usluga na sajtu Organizatora, reklamiranja, marketinga, istraživanja tržišta i prodaje, kao i za potrebe statističke obrade. Lični podaci učesnika biće korišćeni u skladu sa propisima ličnih podataka isključivo za navedenu svrhu.

Učesnici mogu da u svakom trenutku odbiju korišćenje njihovih ličnih podataka u marketinške svrhe. Ostvarivanje prava na brisanje ličnih podataka, kao i povlačenje date saglasnosti smatraće se odustajanjem od učestvovanja u konkursu. Navedena prava učesnici mogu ostvariti slanjem takvog zahteva Organizatoru popunjavanjem formulara.

 

 1. ODGOVORNOST

Organizator nije odgovoran ukoliko internet stranica na kojoj se nalazi aplikacija privremeno bude van funkcije usled više sile ili slučaja, odnosno događaja koji su van kontrole Organizatora. Takođe, organizator neće biti odgovoran u slučaju da dostavljanje nagrade ne bude moguće iz razloga koji su van njegovog uticaja.

 

U Beogradu, 01.12.2019. godine

 

Sada ste registrovani.

Svakoga dana od 1. decembra ćemo vas putem email-a podsećati da posetite Eucerin Novogodišnji kalendar tako da nećete propustiti šansu da osvojite dnevnui poklon! Nakon 24.decembra naš podsetnik će automatski prestati da stiže.

Odjavite se sa podsetnika za Eucerin Novogodišnji kalendar

Žao nam je jer ne želite da vas podsećamo na naš Eucerin Novogodišnji kalendar. Nadamo se da ćete biti u mogućnosti da se vratite svaki dan i uživate u mogućnosti da osvojite poklon. Želimo vam srećne praznike!

00 Month