Eucerin Letnji kalendar Prijavite se sada
Eucerin Letnji kalendar 2019 Prijavite se sada
00 D
00 H
00 M
00 S
Do početka kalendara

Ne propustite neki od naših sjajnih poklona

Iščekivanje leta može da bude naporno i zato je Eucerin isplanirao nešto zaista posebno za ovu godinu – Eucerin Letnji kalendar! Prijavite se sada za besplatni email podsetnik i saznajte prvi kada naše odbrojavanje u vidu kalendara krece! Spremimo se zajedno za leto!

Da li ste se već prijavili?

Svakoga dana od 1. juna ćemo vas putem email-a podsećati da otvorite jedna vrata Eucerin Letnjeg kalendara tako da nećete propustiti šansu da osvojite dnevnu nagradu! Nakon 21.juna naš podsetnik će automatski prestati da stiže.

*Neophodna polja ne mogu da ostanu nepopunjena.

Vaša prijava je skoro gotova!

Hvala vam što se prijavili! Kako biste završili svoju registraciju dobićete email za potvrdu. Molimo vas kliknite na link u email-u kako biste završili vašu prijavu!

Ako niste dobili email, molimo vas proverite vaš spam folder ili unesite eucerin.letnjikalendar@e.eucerin.com u vaš adresar.

Srdačan pozdrav,
Vaš Eucerin tim

Kao pratilac uvek ćete prvi biti informisani o novim preparatima i vestima. Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na vaša pitanja – pišite nam na našem zidu ili putem privatne poruke.

Kao pratilac uvek ćete prvi biti informisani o novim preparatima i vestima. Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na vaša pitanja – pišite nam na našem zidu ili putem privatne poruke.

Sjajni pokloni

Osvojite poklon svakog dana

i spremite se za leto zajedno sa Eucerinom!

Molimo vas pokušajte ponovo.

Zašto ste baš Vi prava osoba koja danas treba da osvoji Eucerin poklon? Napsite nam odgovor u ovom polju.

Učestvovanje više puta na dan ne povećava vaše šanse da osvojite poklon. Molimo Vas da pročitate Pravila učestvovanja i politiku privatnosti.

*Neophodna polja ne mogu da ostanu nepopunjena.

Nazad

Hvala što učestvujete!

Srećno!
Pobednici će biti obavešteni putem email-a narednih dana.

Ne propustite nadalje vesti od Eucerina

Kao pratilac uvek ćete prvi biti informisani o novim preparatima i vestima. Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na vaša pitanja – pišite nam na našem zidu ili putem privatne poruke.

OPŠTA PRAVILA KONKURSA

 1. ORGANIZATOR KONKURSA

Beiersdorf d.o.o. Beograd, Omladinskih brigada 88a, 11070 Novi Beograd (u daljem tekstu: Organizator).

 

 1. NAZIV, VREME TRAJANJA I SVRHA KONKURSA

Nagradni konkurs se organizuje pod nazivom ,,Eucerin Letnji kalendar 2019’’ (u daljem tekstu: Konkurs) preko veb stranice Organizatora, u svrhu promocije Organizatora, brenda Eucerin.

Konkurs se organizuje u periodu od 01.06.2019. do 21.06.2019. godine zaključno sa 23:59:59 sati.

 

 1. PRAVO I USLOVI UČESTVOVANJA U KONKURSU

Pravo učestvovanja u konkursu imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, koja se             u periodu trajanja Konkursa prijave za učestvovanje upisivanjem ličnih podataka na prijavnom formularu osim zaposlenih od strane Organizatora, članova njihovih užih porodica kao i osoba koje su na bilo koji način učestvovale u pripremi ili realizaciji ovog Konkursa.

U periodu trajanja Konkursa, svi zainteresovani za učestvovanje mogu popuniti formular na www.eucerin.rs odgovarajući na pitanje i unoseći tražene lične podatke čime postaju učesnici Konkursa.

 

 1. NAČIN UTVRĐIVANJA ODNOSNO DODELE NAGRADE

Odabir dobitnika obaviće se tako što će iz baze podataka koja je oformljena na osnovu pristiglih internet prijava, stručni žiri Organizatora na dnevnom nivou birati tri najkreativnija odgovora na postavljeno pitanje.  Dobitnici će dobiti nagradu koja je predviđena za taj dan i obaveštenje će dobiti putem email-a. Moguće je dnevno postaviti samo jedan odgovor.

 

 1. FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Svakog dana tokom trajanja Konkursa, žiri će odabrati po tri najkreativnija odgovora na postavljeno pitanje koji će dobiti dnevnu nagradu. Dnevni nagradama smatraju se:

 • Peškir za plažu i Eucerin Izrazito Lagani losion za zaštitu osetljive kože od sunca SPF50+, 150ml (3 komada)
 • Torba za plažu i Eucerin Transparetni sprej za zaštitu osetljive kože od sunca SPF30, 200ml (3 komada)
 • Ešarpa i Eucerin AQUAporin ACTIVE lagana hidratantna krema za lice (3 komada)

 

 • Neseser za plažu i Eucerin Gel-krem Oil control za zaštitu od sunca SPF 50+, 50ml (3 komada)
 • Dečji kačket za zaštitu od sunca i Eucerin Sprej za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF50+, 200ml (3 komada)
 • Ešarpa i Eucerin pH5 Losion za pranje, 200ml i Eucerin pH5 Losion za telo, 200ml (3 komada)
 • Eucerin Photoaging Control Fluid za zaštitu od sunca SPF, 50ml i Hyaluron-Filler Dnevna I Noćna krema lux mini 20ml (3 komada)
 • Flašica za vodu i Eucerin Transparetni sprej za zaštitu osetljive kože od sunca SPF50, 200ml (3 komada)
 • Šešir i Eucerin Krem-gel za zaštitu od sunca i alergija SPF50+, 150ml (3 komada)
 • Ešarpa i Eucerin pH5 Ulje za tuširanje 400ml (3 komada)
 • Neseser za plažu i Eucerin Photoaging Control Tonirana krema za zaštitu od sunca SPF 50+, 50ml (3 komada)
 • Peškir za lice i Eucerin Krema za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+, 50ml (3 komada)
 • Modle za pesak i Eucerin fluid za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF50+, džepno pakovanje, 50ml (3 komada)
 • Šešir i Eucerin Pigment Control fluid za zaštitu od sunca SPF50+, 50ml (3 komada)
 • Neseser i Eucerin pH5 Krema, 75ml i Eucerin pH5 Krema za ruke, 75ml (3 komada)
 • Dečji kačket i Eucerin Losion za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF50+, (3 komada)
 • Torba za plažu i Eucerin Umirujući Krem-gel posle sunčanja, 150ml (3 komada)
 • Peškir za plažu i Photoaging Control Fluid za zaštitu od sunca SPF50, 50ml (3 komada)
 • Eucerin Photoaging Control Tonirana krema za zaštitu od sunca SPF 50+, 50ml i Hyaluron-Filler Dnevna i Noćna krema lux mini 20ml (3 komada)
 • Torba srce, Eucerin pH5 Losion za pranje, 200ml i Eucerin pH5 Losion za telo, 200ml (3 komada)
 • Modle za pesak i Eucerin Sprej sa pumpicom za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF50+, 300ml (3 komada)

 

 

Nagrada se ne može zameniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu, niti dobitnici mogu zahtevati nagrade u većim količinama, odnosno, vrednosti. Osvojenu nagradu nije moguće preneti na drugu osobu.

 

 1. KAKO PREUZETI NAGRADU

Nagrada će dobitnicima biti poslata poštom u periodu od trideset dana od datuma prijema email-a.

 

 1. NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo učestvovanja u konkursu, te samim tim ni pravo na nagradu. Organizator ne može biti odgovoran ukoliko nagradni poklon nije moguće dostaviti dobitniku iz razloga koji su van njegovog uticaja, posebno u slučaju pogrešno prijavljenih ličnih podataka.

 

 

 1. UČESNICI, SAGLASNOST SA PRAVILIMA

Prijavljivanjem za učešće u konkursu svi korisnici prihvataju ova Pravila.

Organizator zadržava pravo da iz daljeg učestvovanja u Konkursu diskvalifikuje svakog učesnika za kojeg, po njegovoj slobodnoj proceni, bude smatrao da narušava položaj drugih učesnika, njihovu ravnopravnost, ugled Konkursa ili Organizatora. Svi predlozi koji budu narušavali pravila Konkursa ili budu uvredljivog sadržaja biće obrisani i neće se uzimati u razmatranje prilikom dodele poklona.

Priređivač zadržava pravo da ne uzme u razmatranje tekstove koji ne odgovaraju temi ili koji na bilo koji način krše ova Pravila ili zakone Republike Srbije. Ukoliko dođe do kršenja prava intelektualnog vlasništva ili nekog srodnog prava, isključivu odgovornost za kršenje snosi Učesnik.

 

 1. LIČNI PODACI

Učestvovanjem u Konkursu učesnici daju saglasnost organizatoru da njihove lične podatke može     prikupljati i obrađivati u marketinške svrhe, npr. za slanje biltena, uzoraka proizvoda, kao poziv za učestvovanje na konkursima ili nagradnoj igri, sve putem elektronske pošte ili obične pošte ili putem nekog drugog kanala komunikacije na koji je dat pristanak. Podaci mogu biti upotrebljeni za stvaranje i održavanje profila korisnika i da bi se dobijala obaveštenja o reklamama i promocijama. Takođe podatke koji su pruženi mogu se koristiti za analizu i poboljšanje efikasnosti usluga na sajtu Organizatora, reklamiranja, marketinga, istraživanja tržišta i prodaje, kao i za potrebe statističke obrade. Lični podaci učesnika biće korišćeni u skladu sa propisima ličnih podataka isključivo za navedenu svrhu.

Učesnici mogu da u svakom trenutku odbiju korišćenje njihovih ličnih podataka u marketinške svrhe. Ostvarivanje prava na brisanje ličnih podataka, kao i povlačenje date saglasnosti smatraće se odustajanjem od učestvovanja u konkursu. Navedena prava učesnici mogu ostvariti slanjem takvog zahteva Organizatoru popunjavanjem formulara.

 

 1. ODGOVORNOST

Organizator nije odgovoran ukoliko internet stranica na kojoj se nalazi aplikacija privremeno bude van funkcije usled više sile ili slučaja, odnosno događaja koji su van kontrole Organizatora. Takođe, organizator neće biti odgovoran u slučaju da dostavljanje nagrade ne bude moguće iz razloga koji su van njegovog uticaja.

 

U Beogradu, 01.06.2019. godine

Sada ste registrovani.

Svakoga dana od 1. juna ćemo vas putem email-a podsećati da otvorite jedna vrata Eucerin Letnjeg kalendara tako da nećete propustiti šansu da osvojite dnevnu nagradu! Nakon 21.juna naš podsetnik će automatski prestati da stiže.

Odjavite se sa podsetnika za Eucerin Letnji kalendar

Žao nam je jer ne želite da vas podsećamo na naš Eucerin Letnji kalendar. Nadamo se da ćete biti u mogućnosti da se vratite svaki dan i uživate u mogućnosti da osvojite poklon. Želimo vam da lepo leto!