Lena,

Za dete

Molim vas koju kremu da uzmem za devojcica 12god ima masnu kozu na delu oko nosa i na nosu. Koju bi mi vasu kremu preporucili? Hvala
Eucerin

Poštovana,

Bitan korak pre nege je čišćenje. Tu vam preporučujemo upotrebu DermoPure gela koji blago, ali efikasno čisti kožu.
Kao preparat za dnevnu negu, preporučujemo DermoPure Matirajući fluid. On kontroliše stvaranje masnoće, ali uz to i hidrira kožu.

Vaš Eucerin


Tea,
Vec godinu dana ako ne i vise koristim ovaj proizvod i prezadovoljna sam, sve pohvale. Zanima me da li postoji i dalje kao poklon na kupljen ovaj proizvod nocna krema, jer u Benu apotekama nema? Hvala puno unapred. :)
Eucerin

Poštovani,

Drago nam je da ste zadovoljni :)

Promotivna pakovanja nisu stalno prisutna. Trenutno ih nema u prodaji, ali pratite nas na društvenim mrežama, kao i na sajtu u odeljku Kupite pametno za nove informacije.

Vaš Eucerin

Maja,

Dermo purifiyer krema

Da li je ovo dermo purifyer hidratantna krema za lice, sa zastitnim faktorom 30? Trazim je vec neko vreme i ne mogu da je nadjem.
Eucerin

Poštovana,

DermoPurifyer linija je zamenjena unapredjenom linijom DermoPure.

Komplementarna umirujuća krema nema SPF 30 sada, te je preporuka da nakon nje kao zaštitu od sunca nanesete Eucerin Oil Control za zaštitu masne kože od sunca.

Vaš Eucerin

A.D.,
Poštovani/a, Koju biste mi liniju preporučili jer mi je skoro ustanovljeno da imam acne vulgaris, ali mi terapija ne pomaže te sam prestala da koristim kreme koje su mi preporučene. Lice me ponekad svrbi i imam i potkožne bubuljice. Da li biste mi preporučili kupovinu DermoPure Regenerativnog tretmana, pored toga i DermoPure Matirajućeg fluida, DermoPure Komplementarne umirujuće kreme i DermoPure Gela za čišćenje kože? Ako biste mi mogli reći koje od navedenih da uzmem jer ih prethodno nisam koristila i želela bih da oprobam ovu liniju? Hvala unapred!
Eucerin

Poštovana,

Akne su problem koji se ne rešava brzo i lako te je potrebna upornost. Ne bismo vam savetovali da prekidate medikamentoznu terapiju.
Ukoliko vas muče sporedni efekti terapije popust suve kože lica, koža koja zateže, savetujemo da zu terapiju uključite Dermopure Komplementarnu kremu.
Za čišćenje svakako možete ukljušiti DermoPure Gel za čišćenje jer nije agresivan i omogućava temeljno čišćenje kože.
Zavisno od stadijuma akni, možete koristiti i samo preparate za negu, ali ukoliko je lekar propisao terapiju, bitno je da je se pridržavate i odete na kontrolu kako biste zajedno razmotrili dalje korake ako nema poboljšanja.

Vaš Eucerin

Keti,

Odlična za hidrataciju masne kože lica

Imam jako masnu kožu lica sa cističnim aknama na bradi i obrazima. Ova krema čini da moja koža dobije odgovarajuću hidrataciju dok koristim kremu airol ( tretionin 0,05%) koja mi jako isušuje delove na koje je nanosim. Koristim je par nedelja i moram reći da sam prezadovoljna! Jako malo proizvoda je potrebno za celo lice i osećaj na koži je prijatan, blago lepljiv, ali čim se upije nestaje i lice postane mekano i glatko. Toplo preporučujem!!!!