Goran,

Naaaaaj...

Zašto nema više zvezdica...dao bih 105😊
Vesna,

konacno zadovoljna

Bez alergije, opusteno i potpumo sigurno suncanje.Preporuka
Ren,

Preporuka!

Pre tri godina mi se prvi put pojavila alergija na sunce. Prve dve sam koristila razne kreme, gelove, ulja, sprejeve za suncanje i bas NISTA nije pomagalo. Prosle godine sam odlucila da probam ovaj gel i gel posle suncanja i zaista sam odusevljena. Konacno sam nasla nesto sto stvarno pomaze. Cak sam jednog dana odlucila da probam sprej koji sam prethodno koristila, ne bi li se uverila da alergija nije kojim slucajem nestala, posto mi je bilo nestvarno da tako dobro stiti. Naravno nije, istog trena sam bila u osipima. Od tada nigde ne krecem bez Eucerina.
Đaja,

Eucerin je najbolji

Od trinaeste godine, punih trideset godina, imam problem sa foto senzibilitetom. Ljetovanje je za mene bila noćna mora dok nisam počela da koristim ovaj preparat. Zahvaljujući Eucerinu posljednjih desetak godina uživam u ljetovanju i čarima mora. Leto je nezamislivo bez Eucerina. Probala sam sa drugim kremama ali ne vredi
Bibi,

Pitanje

Citala sam na nekom blogu da ovaj prepaear sprecava pojavu alergije na sunce,a u kombinaciji sa mlekom posle suncanja je idealno resenje za one kojima alergija na sunce upropasti letovanje.Da li je neko probao i je li ovo tacno?
Eucerin

Poštovana,

Za Eucerin preparate koji su namenjeni za zaštitu od sunca i alergija je kliničkim studijama dokazano da efikasno deluju kod ovog problema.
Nadamo se da će i neki potrošači podeliti sa vama svoje utiske :)

Vaš Eucerin