Maki,

Eucerin No1

#Eucerin kreme za noć i dan Moj su izbor za bezbrižan san Iz ličnog iskustva ću da kažem Neću da vas slažem Za ovu kozmetiku čvrsto stojim I sad moje godine manje brojim Bora na mom licu nema više Eh sad se mladalački diše.
Maki,

Eucerin No1

Eucerin..Šta reći samo ime govori sve. Iz ličnog iskustva mogu da kažem da kreme za bore su extra.
Zorana Cicović,

Nežan prema kozi, a moćan čistač

Ovo je zasigurno vrlo blago sredstvo koje savrseno ocisti sav visak sebuma, pa cak i dnevnu šminku! Nakon čišćenja micelarnom vodom tufer je potpuno čist- što je moj obavezan test koji mora svaki gel da prođe! Pritom koza nema osecaj zategnutosti. Savršen!
Milos Fisekovic,

DermoPure gel

Odlican gel za ciscenje lica. Koristim ga ujutru i uvece za ciscenje celog lica. Nakon ciscenja ovim gelom ujutru nanesem mat fluid a uvece regenerativni tretman. I drugi preparati imaju bolji efekat na kozu ako je ona dobro ociscena pre nanosenja. Zato mislim da je ovaj gel savrsen za ciscenje masne koze lica.
Aleksandra Šotra,

Kupujte uvek najbolje ,spas za vasu kozu stize od Eucerina

Odlican preparat za osobe koje imaju problem za viskom masnoce kao i sa aknama i bubuljicama. Dobar i za osetljivu kozu jer ne sadrzi mirise i sapune i ne iritira kozu. Preporuka za sve tinejdzere i druge ljude koji imaju ovakav problem.Preparat je za svaku preporuku. Pravi spas za vasu kozu .