Andj,
Postovani, kom starosnom dobu je preporucena ova krema? Tacnije, da li se moze koristiti sa 21 godinom bez ikakvih kasnijih posledica zbog sastojaka koje uglavnom sadrze kreme za zrelu kozu (30-40 godina)? Unapred, hvala. :)
Eucerin

Poštovana,

Glavni aktivni princip u ovoj kremi je hijaluronska kiselina koju naša koža inace sadrži i čija se koncentracija tokom godina u koži smanjuje što za posledicu ima pojavu bora. Upotrebom preparata koji sadrže ovaj aktivni princip ne možete iniciarati nikakve kasnije posledice.
U vašim godima je možda dovoljno da kožu redovno hidrirate upotrebom preparata iz Aquaporin linije, a da neki od preparata iz Hyaluron-Filler linije probate za koju godinu.

Vaš Eucerin

Andrea,

Savrsenstvo

Prezadovoljna sam celom linijom krema sa hijaluronom.Ko ima suvu i osetljivu kozu ima moje preporuke.Ova krema pravi cuda.
Smokvica*,

Predivno!!!

Posle toliko koristenih kremica Eucerin mi je vratio sjaj na lice, inace imam jako suhu i osjetljivu kozu. Po preporuci moje doktorice kupila sam dnevnu kremu. Posle dva dana sam uzela i nocnu kremu, za predeo oko ociju i koncentrat ampule. Za svaki proizvod samo pohvale!!