5 Preparati za Prekrivanje

    Your selection:
  • Prekrivanje
Skloni filter

DermoPURIFYER

Eucerin DermoPURIFYER linija za masnu kožu. Kliničke i dermatološke studije su dokazale efikasnost i veoma dobru podnošljivost na koži.

Saveti

Kako se simptomi i stepen ozbiljnosti problema akni razlikuju, treba primeniti odgovarajuću negu.
Svi preparati linije Eucerin DermoPURIFYER su nekomedogeni i pogodni su za svakodnevnu upotrebu.
Budući da su akne oboljenje kože, proverite da li vaše zdravstveno osiguranje može da pokrije troškove medicinskog tretmana.
Čak je i najbolja terapija za akne uzaludna ako se one stalno iritiraju kozmetikom koja sadrži komedogene komponente. Posavetujte se sa svojim lekarom ili apotekarom oko izbora kozmetičkih preparata.
Za najbolje rezultate kombinujte preparate za čišćenje i negu masne i kože sklone aknama.
Pojedini kozmetički preparati mogu biti komedogeni, tj. podsticati nastanak mitesera. Spisak sastojaka na pakovanju govori vam koje preparate bi trebalo da izbacite iz svog nesesera.

Hyaluron-Filler

Nega kože za popunjavanje bora sa hijaluronskom kiselinom

Saveti

Nanosite Eucerin Hyaluron-Filler dnevnu kremu u tankom filmu i pokretima nagore radi stimulacije mišića lica.
Izbegavajte izlaganje sunčevim zracima bez adekvatne UV zaštite jer izazivaju prevremeno strenje kože – uvek koristite preparate kao što je Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema, SPF 15 sa dodatnom zaštitom od sunca.
Primenjujte ishranu koja obilije voćem i povrćem bogatim antioksidantima da usporite dejstvo slobodnih radikala koji su odgovorni za nastanak bora.
Pojačajte svakodnevnu fizičku aktivnost. Više aktivnosti znači bolju cirkulaciju koja poboljšava tonus i teksturu kože.
Kako se koža obnavlja sama dok spavate, nanesite Eucerin Hyaluron-Filler noćnu kremu pre odlaska na spavanje, da maksimalno podstaknete regeneraciju kože tokom noći.
Bore su izraženije na dehidriranoj koži, zato svakodnevno pijte preporučenih litar do dva vode.

Zaštita od sunca

Linija Eucerin za zaštitu od sunca pruža stručnu zaštitu od sunca za svaki tip kože

Saveti

Posle hemijskog pilinga, tretmana laserom ili u slučaju upotrebe fotosenzitivnih lekova, koristite veoma visok faktor zaštite od sunca (SPF 50+).
Izbegavajte preterano izlaganje suncu, jer čak ni preparati sa visokim faktorom zaštite od sunca ne pružaju 100% zaštitu.
Izbegavajte najjače sunce, što je najčešće između 11 i 15 časova, mada to zavisi od geografske širine na kojoj ste.
Ne izlažite bebe i malu decu direktnoj sunčevoj svetlosti. Izbegavajte opekotine od sunca po svaku cenu! Deca treba da budu dobro fizički zaštićena, što podrazumeva šešir za sunce, majicu i naočare za sunce.
Za malu decu, uvek koristite preparate za sunčanje sa visokim zaštitnim faktorom od sunca (SPF).
Pretarano izlaganje suncu je ozbiljna pretnja zdravlju. Obilato nanosite preparate za zaštitu od sunca pre izlaganja suncu. Nedovoljno nanešena količina preparata za sunčanje smanjuje efiksnost zaštite.
Često nanosite preparate za sunčanje da biste održavali odgovarajući nivo zaštite, naročito posle znojenja, plivanja i brisanja peškirom.