Štampa
Novo

Eucerin Dezodorans pH5 Roll-On sa 0% aluminijuma

Štiti čak i posebno osetljivu kožu od razvoja neprijatnih mirisa – i nakon brijanja

Ovaj blagi dezodorans bez aluminijuma (ACH) i parabena štiti najmanje 24 sata i pogodan je za osetljivu kožu, čak i nakon brijanja i epilacije.

Eucerin Dezodorans pH5 Roll-On sa 0% aluminijuma ne sadrži ni aluminijum (ACH), ni alkohol, ni parabene. Čak i posebno osetljiva koža (i ona sa neurodermatitisom) dobro podnosi ovaj proizvod. Ovaj dezodorans je toliko blag da može da se nanese na kožu odmah nakon brijanja ili epilacije. Ne peče, ne iritira kožu, provereno štiti najmanje 24 sata od neprijatnih mirisa. Istovremeno, neupadljiv uniseks miris pojačava osećaj svežine. 

NAUČNA ISTRAŽIVANJA

U dermatološkom istraživanju kod osoba sa neurodermatitisom potvrđeno je da čak i posebno osetljiva koža jako dobro podnosi proizvod i nakon brijanja. Pored toga, naučno je dokazano da dezodorans deluje najmanje 24 sata nakon nanošenja. 

GLAVNI SASTOJCI

Polyquaternium-16 je hemijski proizvedena supstanca koja smanjuje broj bakterija na koži koje stvaraju mirise.

Način delovanja

Znoj je neutralnog mirisa. Neprijatan miris nastaje tek kada bakterije na našoj koži razlažu masti i belančevine.  Kako bi se ovaj proces zaustavio, Eucerin istraživački tim je integrisao antibakterijsku komponentu Polyquaternium-16 u dezodorans. Ova komponenta smanjuje broj bakterija koje prouzrokuju neprijatan miris. Na taj način se uspešno blokira nastajanje bakterija i njihovo razmnožavanje (postiže bakteriostazu).

SVOJSTVA

Bez aluminijuma (ACH), bez alkohola

Zena nanosi Eucerin dezodorans
Za najbolje rezultate koristiti svakodnevno

SAVETI

Koristite Eucerin Dezodorans pH5 Roll-On sa 0% aluminijuma...

Kod osetljive kože:

Eucerin Dezodorans pH5 Roll-On sa 0% aluminijuma (ACH) ne sadrži ni alkohol ni parabene. Može se nanositi na osetljivu kožu sa neurodermatitisom

Koristite drugi proizvod ...

  • Ako koža puca, ako je nadražena ili povređena.
  • Ako ste alergični na neki sastojak
  • Ako se preterano ili jako znojite: 
    U tom slučaju Vam preporučujemo Eucerin Antiperspirant Intensive Sprej ili Eucerin Antiperspirant  Strong Roll-on.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

P

Na koji način deluje dezodorans?

Dezodoransi sadrže supstance koje sprečavaju nastajanje bakterija i njihovo razmnožavanje (bakteriostatici). Pored toga, u sebi sadrže supstance koje apsorbuju supstance koje stvaraju miris. Na taj način se umanjuje miris tela. Ako se dodaju drugi mirisi ili parfemi, dezodoransi mogu da prekriju neprijatan miris tela.

P

Šta prouzrokuje znojenje?

Znojenje je normalan proces i važna fiziološka reakcija na toplotu. Preterano znojenje može da se nasledi, može biti posledica nekog oboljenja ili upotrebe nekih lekova.

P

Da li Eucerin Dezodorans pH5 Roll-On sa 0% aluminijuma može da se koristi odmah nakon brijanja?

Koža ispod pazuha je posebno osetljiva, a nakon brijanja posebno razdražljiva. Zato je dezodorans bez aluminijuma i alkohola posebno pogodan za korišćenje nakon brijanja. Ne peče, blago neguje i stvara prijatan osećaj na koži.

EUCERIN DEZODORANSI

Eucerin dezodoransi su osmišljeni tako da ih koža izuzetno dobro podnosi, tako da su idealni u slučaju da imate stanje kože poznato kao atopijski dermatitis ili psorijaza, ili ako imate veoma osetljivu kožu. Intenzivni anatiperspiranti su istovremeno visoko efikasni i obezbeđuju dugotrajnu zaštitu kod ljudi sa jako izraženim znojenjem ili prekomernim znojenjem.

Ukupna ocena
5 od 5 poena / 5 komentar

Mi smo uvek spremni da unapredimo svoje proizvode.
Dajte svoje mišljenje i ocenite naše proizvode.

Napiši komentar

Milica, 29. decembar 2016
Proizvod koji svima preporučujem

Ovo je jedan od mojih omiljenih proizvoda, idealan saveznik i prijatelj mojoj osetljivoj koži.


Tina, 29. decembar 2016

Ekstra posebno za ljude koji primaju hemo i zracnu terapiju kao ja i koji ne smemo da koristimo hemiju.


sanjica, 29. decembar 2016
Idealan za osobe sa osetljivom kožom

Nežan, kremast, može se koristiti i neposredno posle brijanja pazuha, a koža je mekana, hidrirana, a od neprijatnih mirisa ste zaštićeni. Ima pH5 vrednost i smanjuje razvoj bakterija ispod pazuha, moja preporuka.


marinela, 29. decembar 2016
Dragana

Dezodorans je prosto savrsen nikakav drugi komentar nije potreban


Jeca, 22. septembar 2016
Nezamenljivi EUCERIN👏

Ovaj proizvod kao i ostali iz ove kolekcije su savrsenog kvaliteta,neophodni su svakom tipu koze a pogotovo osetljivim i suvim kao sto je moja...Koza je savrsena posle upotrebe EUCERINA i to je dovoljan razlog da ih koristimo..a i koza ce nam biti zahvalna😃Sve pohvale,najbolji ste